fredag 28. november 2008

Wrooom *solgt*



Er ikke dette stoffet kjempekult?! Jeg fant det på Etsy, og falt pladask. Får lyst til å ta med hele familien i en fin folkevogn og dra på piknik.



Str.: 1-3 år
Pris: 225,-


Kjøkkenminner *solgt*



Noen plagg gir det ekstra stor glede å lage.

Denne kjolen er lagd av våre gamle kjøkkengardiner. Dette mønsteret har fulgt meg og brødrene mine gjennom flere år mens vi satt ved det knall grønne - matchende - kjøkkenbordet vårt. Det er ganske hyggelig å tenke på.

Gardinen hadde fått en brettekant som var lysere enn resten av stoffet. Det kamuflerte jeg med en gammel blonde. Knappene er fra mormors knappeboks.


Str.: 3-6 år
Pris: 250,-

Naimas Konkurranse



Ta en titt på denne fantastiske siden: http://naimasdesign.blogspot.com/

tirsdag 4. november 2008

Retro




Den ultimate retro fargekombinasjonen må da være orange og brun? Og når det er orange frotté, er jeg mentalt på 70-tallet selv om stoffene her er skvett nye og kjøpt på stoff og stil.

Dette er ei prøvebukse, og det ble litt knot. Denne er i størrelse 74, og det var enklere å sy større størrelser. Men til tross for knot - ferdig ser den fin ut, om jeg får si det selv. Og sammen med forklekjolen På sengekanten ble det super-dupert!

Røde bukser i cord *solgt*



Etter funky flammer gikk jeg tom for overskrifter. Dette er - kort og greit - et par røde bukser i cord. Men veldig deilige røde bukser i cord da. Samme mønster som buksene under, og de ble like store.


Str. : 3-4 år
Pris: 150,-

Funky flammer



Jeg begynner så smått å prøve meg på bukser, og disse testbuksene ble en testvinner synes jeg. Jeg brukte et mønster fra Elsbeth Günther. Det skulle være 1 år, men de ble stooore. De satt som støpt på min fireåringe prøvekanin.

Stoffet er en gammel gardin. Ikke akkurat økologisk bomull, men åh så kult!

Det er fantastisk å oppleve hvor lett det er å sy bukser. Det går som en lek! OK, nå har jeg ikke prøvd meg på avanserte saker som lommer, applikasjoner og glidelåser, men sånne enkle bukser med strikk i livet er... enkle.


Blomsterdans



Søtt lite skjørt lagd av en gardin fra Ahlens. Jeg synes det er som om blomstene danser.

Str.: 2-4 år
Pris: 150,-

På sengekanten



En gang var dette et dynetrekk. Jeg kjøpte det på loppemarked, og antar det er fra det glade 70-tallet. 70-tallsbarna har blitt voksne og fått egne barn, og nå er det ei lita jente som kan ikle seg en kjole fra da mamma var liten.

Innerstoffet er tynn bomull, og knappene er en gave.

Str: 6-12 mnd.
Pris: 225,-

HøstIII *solgt*



Standarden er satt - nå kommer alle plagg i dette stoffet til å hete Høst. Men det ER jo bare høst, denne gardinen. Nå har det blitt et høstskjørt av stoffet. Rib i livet, og kantet med brunt skråbånd.


Str: 2-4 år
Pris: 150,-

søndag 2. november 2008

Rød høst


Jeg er på høsttema nå. Rød (ikke så rosa som det kan se ut på bildet) cord fra Stoff og Stil, foret med et fantastisk sengetøy fra loppemarked. Jeg har pyntet med tovede kuler som tar opp fargen fra foret, og knappene er fra mormors knappeboks.


Størrelse: 2-4 år
Pris: 250,-

Høst II


Ikke spesielt original tittel, men så er den så å si lik den forrige, bortsett fra knapper (vintage) og størrelse. Dette stoffet er bare superfint! Jeg har en del, så det kommer flere ting i høst-serien.

Denne kjolen er i størrelse 1-3 år, og var en gave.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...