mandag 23. september 2013

Hverdagsfin

Jeg er veldig glad i skjørt! Kan brukes sommer , høst, vinter og vår - bare å ta på seg ullbukser under dersom kulda stikker litt.

Dette skjørtet er i babycord fra Stoff og stil med gamle fine knapper kjøpt på Etsy. Strikk i ryggen for god passform. Modellen er Ruby Jean's 30 minutes skirt, og jeg liker det kjempegodt! Enkelt og fint; kan ikke bli bedre enn det!

Dette skjørtet pynter ei av Bjørk sine venninner, men jeg har mer stoff igjen og kan sy i str. 2-10 år. Prisen er 250,-



fredag 20. september 2013

Det nærmer seg baketider...

Høsten er for meg tida for innesysler. Håndarbeid, brettspill, tegning og baking. Og baker man må man få lov til å grise. Og griser man er det kjekt med et forkle.

Mine aller første forklær, men helt sikkert ikke de siste. Lette og morsomme å sy, og så kan man pynte dem så mye man gidder. Disse har fått plastperler i enden av knytebåndene, og fine bånd til å pynte forsiden med.




mandag 16. september 2013

Space invaders

Men søte sådan! Søteste skjørtet sydd i stoff fra Michael Miller. Fine gamle knapper til pynt. Strikk i ryggen for behagelig passform.

Størrelsen er ca 6 år, og det er til salgs.





fredag 13. september 2013

Fin på hodet!

Jeg har lært meg å trekke knapper! Supergøy, veldig lett, og veldig fint. Så fint at man kan pynte seg med dem. For når man har lært seg å trekke knapper, kan man lage mer enn knapper altså. For eksempel øredobber. Fine, fine, fine synes jeg!

Og så er det en stor glede å få brukt opp noen av de fine små stoffrestene mine. De bitene jeg ikke har hatt hjerte til å kaste, men tenkt at de kanskje kunne brukes en dag. Og nå blir de brukt.

Disse kan jeg lage uendelig mange av tror jeg. Har du lyst til å kjøpe, koster de 75,-.









onsdag 11. september 2013

Småttis

Liten babybluse er sydd til markedet.

Normalt syr jeg bare ting mine egne unger kan bruke, sånn i tilfelle det ikke blir solgt. Det er lenge siden noen av mine brukte str. 68, men HURRA - vi får snart en baby inn i nærmeste familie. Så denne vil bli brukt.

Mønsteret er en klassiker fra Gunther, stoffet fra Stoff og Stil og knappen er kjøpt på Etsy.





tirsdag 10. september 2013

EnkeltPenkelt

Jeg fortsetter med lette saker, men fint blir det likevel synes jeg!

To skjørt sydd av kvadratiske stykker. Pimpet litt opp med pongponger og ulike stoffer. Ideen til pongpongene ha jeg hentet fra flinke Skrekk og Gru. En superfin blogg som er verdt å besøke mange mange ganger!

De ble sånn ca 6 år, men denne typen er veldig fleksible. Kan sikkert brukes fra 4-8.



mandag 9. september 2013

Kosebukser

Symaskinen har knapt blitt rørt det siste året. Jeg har bare vært så sliten, med oppussing og jobb og hele livet sånn generelt.

Men nå skal barnehagen ha markedsdag, og jeg bestemte meg for å prøve meg med en bod. Og noe må det da være i den boden! Så støvet er tørka av maskinene mine, og jeg har satt meg ned ved dem igjen. Og det er jo så gøy! Jeg kan ikke fatte at jeg klarte å la dem stå i ro så lenge.

Først ut er et par kosebukser i velur. Enkelt - turte ikke å starte med det mest avanserte. Den er i sånn ca str. 4 år.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...