onsdag 30. april 2014

En ny Maggie

En ny liten kjole/tunika av sydd etter Maggie Mae - mønsteret. Liker dette mønsteret veldig godt, og det vil nok komme mer av samme sorten.




tirsdag 29. april 2014

Øredobber - trær

Disse ble bare kjempefine! Enkle å lage, og ser så proffe ut. Gjett hva mine venninner får fremover.




søndag 27. april 2014

Mere cupcakes

Jeg er rett og slett latterlig godt fornøyd med denne.

Mønsteret og stoffet er fint - det visste jeg jo. Men som det ofte skjer (med meg), så blir det noe krøll underveis.

Da jeg skulle stryke over for å gi den siste finishen, hadde satt seg fast noe kliss på strykejernet. Flekk på ryggen, å nei! Jeg kjente jeg ble lett panisk, helt til jeg så at flekken var plassert symmetrisk i midt. Den var ikke stor, og den passet perfekt under en cupcake.

Kjolen er sydd i et nyedelig stoff fra Michael Miller. Det grønne stoffet er babycord fra Stoff og Stil.




onsdag 23. april 2014

Nesten en Charlie

Jeg liker passformen på Charlie- kjolen veldig godt, men den er som før sagt arbeidskrevende. Har prøvd meg litt frem med ulike varianter, og her kommer en i str. 2 år. Synes det røde og hvite stoffet er så fint - fugler og blomster. Og sammen med prikkete cord blir det en super effekt, etter min mening. Prikker kan da heller aldri bli feil.

Alle tekstilene er nye.



torsdag 10. april 2014

Pip pip

Søteste øredobbene med fugler på. Den ultimate vårpynten!


onsdag 9. april 2014

Sparkebukser

Det er ikke så mange babyer i den nærmeste omkrets, så når en av bestevennene til Gløer fikk en lillebror ble det jubel i vår heim også. Sparkebukse til babygutten er avlevert.

Sydd i velur fra Stoff og Stil, og belegg av et gammelt dynetrekk. Synes mønsteret på dette er så fint, men det er godt brukt og egner seg bare til foring. Bildene ble som vanlig dårlige når jeg skal gjengi den røde fargen - dyp, fin rødfarge. Ikke skinnende rosaaktig og kjip.

Denne gangen har jeg prøvd noe nytt - trykknapper. Jøss, så mye lettere enn å styre med knapphull og greier.









mandag 7. april 2014

Skikkelig fint armbånd

Har begynt å lage smykker av fotoprints montert med glasskuppel, og det blir så fint! Dette armbåndet elsker jeg bare. Til å bli ordentlig glad av.


onsdag 2. april 2014

Cupcakes

Har vært så heldig å få tak i noen meter av dette vidunderlige stoffet fra Michael Miller. Først ute er denne søte kjolen, sydd etter noe som muligens blir et nytt favorittmønster - Maggie Mae tunic/dress. Veldig greit mønster, og befriende få deler.




tirsdag 1. april 2014

Astronautdrømmer

Var guttedrømmen en framtid i verdensrommet? Og så ble det ikke sånn? Med disse kan man drømme videre. SÅ kule mansjettknapper med romskip på.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...