lørdag 17. oktober 2009

Kaninsurr


Her om dagen fant jeg en halvsydd kjole liggende i et hjørne i det ikke veldig ryddige syrommet mitt. Hmm, tenkte jeg - hva gjør denne her? Den er jo nesten ferdig, hvorfor har jeg ikke tatt siste finishen?

Jeg slo meg til ro med at det sikkert var fordi jeg hadde feil trådfarge på maskinen. Lat som jeg er, samler jeg helst opp flere ting med samme farge. Siden jeg nå hadde riktig farge, satte jeg meg ned og sydde i vei.

Da jeg til slutt hadde kantet og skulle ta den siste strkyerunden, så jeg plutselig hvorfor jeg ikke hadde gjort den ferdig. Jeg hadde lagt den til side i påvente av å finne det riktige båndet å kante skjøten mellom kaninstoffet og det blomstrete stoffet. Ikke snakk om at jeg rekker opp for å fikse, så det får bare være som det er.

Neste gang jeg legger noe fra meg fordi jeg har en plan om et eller annet, skal jeg skrive planen ned og feste den på prosjektet.

Str.: 3 år
Pris: 225,-

1 kommentar:

Polkahjerte sa...

Så utrolig mye fint du lager! Gøy å se litt utradisjonelle kombinasjoner av stoffer / mønster / farger. Takk for inspirerende blogg.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...