onsdag 14. april 2010

Redesign på ordentlig

Jeg har tidligere vært flink og gjenbrukt kule gamle stoffer, men jeg har aldri i mitt liv sydd om et plagg. Jeg vet ikke riktig jeg - har kanskje vært redd for å ødelegge noe som allerede var der? Eller noe?

Men så var det yndlingsbuksa mi fra den gangen jeg sprang rundt og var liten.... den var bare SÅ kul i utgangspunktet! Brun velur med sopp. Men akk - selebukse, som ingen av mine unger vil gå i. Det var jo litt leit da - jeg hadde allerede prøvd å presse den på to av ungene. Nå var det to igjen som kunne passe den, før den måtte ligge en generasjon og vente på ny mulighet.


Jeg bestemte meg for å være sterk, og prøve meg på redesign for første gang. Skummelt!

Med mammas velsignelse satte jeg saksa i den, og gjorde den brukervennlig for mine unger. Kan jo ikke si den ble veldig mye forbedra. Med det kule utgangspunktet måtte jeg ha vært et geni.

Men jeg ødela den ikke, så jeg er storfornøyd! Rib og velur til lapper fra Stoff & Stil. Størrelsen ble 3-5 år sånn ca.Og jammen blir den ikke brukt. Av en liten gutt som just nu leter etter marker og gåsunger iført mammas gamle bukser fra 1977. Som vanlig er det mye action og lite bilder, men dere ser at den både passer og er i bruk!2 kommentarer:

Helena sa...

Visst är det kul med återbruk?!! Speciellt om man har någon koppling till plagget som du har i detta fallet. Att få se sina barn springa runt i något man själv haft som liten i ny tappning är häftigt! Tyckte byxorna blev jättefina och det var modigt av dig att sätta saxen i de:)

Cilipus sa...

Den buksen var kul !!
Og bra at den blir brukt, kjekt med redesign !!
Ha en fin dag !!
Cecilie

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...