fredag 21. mai 2010

Jeg er så flink!

Jepp, jeg er veldig veldig flink.

Tenk - etter at ungene er levert i barnehage og på skole, arbeidsdagen ferdig, middagen lagd og fortært, ungene hjemme fra alskens aktiviteter, kveldsmaten over, tenner pusset, bøker lest, sanger sunget, matpakker smurt, klesvask hengt opp, vaskemaskin satt på, kjøkkenet ryddet, neste dags klesskift lagt frem, da..

... da tusler jeg ned på syrommet og lager dette.

Tunika og kortbukser til Rusket. Egentlig skulle det være en str. 6-8 år, men etter å ha gjort en variant av mitt vanlige stunt - denne gangen la jeg tøyet vrang mot vrang og sydde, i stedet for rett mot vrang som jeg bruker - ble den en størrelse mindre gitt. Hun får det på seg da, men det varer ikke to sesonger.

Jeg sydde først et par 3/4- lange bukser etter Meedom-mønsteret, men de ble veldig vide i livet.

Så startet jeg på ny frisk med et par til. Denne gangen klarte jeg å klippe to helt like deler, slik at jeg måtte klippe av og trikse med rib for å få dem passe. Men det ble bra da, og så passet de til slutt i størrelse med toppen. Juhu! Men GOD som jeg sløser med stoff.

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med meg selv og gir meg mange velfortjente klapp på skulderen. Selv om jeg ikke fikk drenert den kvelden heller. Eller limt bilder inn i album. Eller satt opp de siste hyllene på Bjrøk sitt rom. Eller eller eller eller....Størrelse: 5-6 år
Materiale: Bomull, rib og cordfløyel fra Stoff og stil, noe vintage bomull til applikasjonene.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint sett! Og, ikke minst, godt gjort å ha energi og lyst til sy-prosjekter etter så lange, travle dager. Jeg nyter enda delvis fødselspermisjon (med en liten en som enda sover endel på dagen), så til høsten blir det hardere...

Anonym sa...

Ps- gøy med noen som tør å skrive at de syns de er flinke! Fin ting å være litt fornøyd. Ellers ligger det noe til deg på min blogg.

Elisabeth sa...

supernydelig!!!!

KroKKoFin sa...

Vilka fina kläder. Älskar lila. Dessa var verkligen supertuffa. Vill uppmärksamma dig på min giveaway också.

Anonym sa...

Eg syns også du har vore flink :) Det er bra jobba å avslutte ein lang dag med mange aktiviteter på denne måten. Flott sett du har sydd!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...