torsdag 20. januar 2011

Prøvelapper er for pyser

Jeg strikker ikke prøvelapp, og syr ikke prøveting. Alt jeg lager går jeg på med ett mål for øyet - umiddelbar suksess. Gidder ikke bruke tid på å sy i stygge stoffer eller strikke lapper som ikke skal bli til noe.


Så da jeg så en fiiin kjole i et blad fra Ottobre, var det ingen nøling. Frem med det vidunderlige stoffet fra Tamo, og off we go. Som vanlig skulle jeg gjøre det litt annerledes. Kjolen i mønsteret hadde knepping hele veien ned i ryggen, men jeg ville lage en kjole med bærestykke og knapper.

Som sagt så gjort. La dobbelt, klippet og herjet, knotet med en hempe, og sim sala bim.... noe så UTROLIG stygt! Klumpete og fælt; bildene fanger virkelig ikke hvor j*** det ble.Dette var i HVERT fall ikke måten man lager et bærestykke med knapper nei. Usjameg, det fine stoffstykket og alt.

Men jeg gir meg ikke - oppfølger kommer, og tips mottas med takk!

1 kommentar:

Eple sa...

Heia, heia! Jeg digger din gutsy tilnærming :-D

Klart man satser på umiddelbar suksess, noe annet ville jo vært utenkelig. Gleder meg til oppfølgeren (men da må du skrive hva som er rett og hva som eventuelt er feil, for jeg er fullstendig sy-novise :-))

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...