tirsdag 28. august 2012

Mannepute

Ja, dette er altså er mannepute. Ikke så ulik mine andre puter kanskje, men den er til en mann, og er dermed en mannepute. Selv om jeg mistenker at kjæresten hans kanskje likte den best.

Jeg har vært i min aller første 50- årsdag, og dette var hovedbestanddelen av gaven. 50 - da er det gyngestol, bok og rødvin. Må ha en pute å lene seg mot da altså.

 


     
Jeg prøvde meg på ny lukkeløsning - enkel brett. Jeg har nå gått fra ingen åpning i det hele tatt (anbefales ikke), glidelås (den er grei, men det ER vanskelig å sy i glidelås så det så), og nå denne bretten. Jeg var redd for å lage overlappen for stor, slik at det ville bli vanskelig å putte puta inni. Dermed ble den for liten. Men ellers er jeg veldig fornøyd - kjempegrei  måte å lage lukning på.1 kommentar:

Gro sa...

Er enig med deg at glidelås er litt mye styr, blir litt stress over om det blir bra. Men, har tenkt å sy i glidelås i mitt neste puteprosjekt, kommer snart...

Jeg syr mest puter til verandaen vår, og der falmer alt så fort. Derfor gidder jeg ikke lage noen åpning, men syr igjen med maskin.

Åpning bak, slik du har laget på din pute er jo veldig smart. Om det allikvel blir litt åpning kan du alltids sy i en knapp. Knapphull om du får det til, eller en hempe. Man ligger da aldri på baksiden allikvel, så en knapp er bare ekstra pynt. :-)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...